Joshh &

Joshh & is het nieuwe designerslabel van Helderr

Collectie

Thomas Eurlings - Creative Director

Thomas Eurlings is afgestudeerd aan de Design Academy en heeft al diverse mooie ontwerpen op zijn naam staan. Voor Helderr heeft Thomas de Hexagon ontworpen, een serie tafels in zeshoekvorm in diverse maten en kleuren. Als creative director bij Joshh &, is Thomas verantwoordelijk voor het samenstellen van de collectie en de product ontwikkeling binnen de collectie.

Collectie

Visser & Meijwaard

Visser & Meijwaard is een ontwerpstudio van Steven Visser (1985) en Vera Meijwaard (1988), opgericht in 2013 in Arnhem. Het duo ontwerpt uitgesproken maar ingetogen producten waarbij veelzijdige materialen en heldere vormgeving de essentie vormen.  Voor Helderr heeft Visser & Meijwaard de interieur collectie LYN ontworpen bestaande uit een wandrek, tafels en kasten.  

Collectie

Roderick Vos

STUDIO RODERICK VOS


‘Ik vind dat  design voor iedereen toegankelijk moet zijn.’


De prototypes voor zijn designs maakt Roderick Vos het liefst met de hand, om letterlijk in aanraking te komen met alle aspecten van materiaalbehandeling, design en productie. Hij houdt van vakwerk & industrie, en dat is meteen zichtbaar en voelbaar in de diversiteit van zijn ontwerpen.


Vos heeft een intuïtieve, schetsmatige werkwijze van ontwerpen. Hij zet een krabbel op papier en ontwikkelt in zijn studio meteen 3D-prototypes op ware grootte. De ‘krabbels’ van Roderick Vos zijn in de loop der jaren door Nederlandse design meubelfabrikanten als Linteloo, Pode, Moooi, e.a vertaald tot tijdloze iconische producten met een specifieke signatuur en oorspronkelijke uitstraling.

Collectie

Frans van Rens

Schoonheid, innovatie en eenvoud vormen de basis voor de ontwerpen van Frans van Rens. Hij studeerde Cum Laude af aan de Design Academie Eindhoven en is een ontwerper pur sang. Zijn ontwerpstudio, VANRENSDESIGN, is gespecialiseerd in het ontwerpen van consumenten producten, retail design en public design.

Een brede ontwerpdiversiteit die al tot vele succesvolle producten heeft geleid.

Collectie

Mary Hessing

Mary Hessing is een stylist en artdirector. Ze verruilde ooit, zonder spijt, de mode voor het interior design. Ze is oprichter van WOTH Wonderful Things Magazine en heeft een persoonlijke voorliefde voor alles wat het leven bijzonder maakt. Voor Helderr ontwierp ze een serie kubus tafeltjes met prints gebaseerd op de elementen water en lucht.

Collectie