Roderick Vos

STUDIO RODERICK VOS


‘Ik vind dat  design voor iedereen toegankelijk moet zijn.’


De prototypes voor zijn designs maakt Roderick Vos het liefst met de hand, om letterlijk in aanraking te komen met alle aspecten van materiaalbehandeling, design en productie. Hij houdt van vakwerk & industrie, en dat is meteen zichtbaar en voelbaar in de diversiteit van zijn ontwerpen.


Vos heeft een intuïtieve, schetsmatige werkwijze van ontwerpen. Hij zet een krabbel op papier en ontwikkelt in zijn studio meteen 3D-prototypes op ware grootte. De ‘krabbels’ van Roderick Vos zijn in de loop der jaren door Nederlandse design meubelfabrikanten als Linteloo, Pode, Moooi, e.a vertaald tot tijdloze iconische producten met een specifieke signatuur en oorspronkelijke uitstraling.

59294T

59294TLoop middel
Verkoopadviesprijs €999

Afmetingen887*781*320 mm
KleurZie kleurstalen
Glasdikte10mm
Max. belastbaar gewicht20kg

Deze door Roderick Vos ontworpen Loop tafel heeft een J vorm. Een enkele tafel past perfect om een bank heen. Twee tafels maken een salontafel in O of S vorm zoals op de foto te zien is. Dit geeft uw woonkamer een flexible indeling. De tafel is verkrijgbaar in de kleuren grijs float, groen float, brons float en blauw float.


Terug naar overzicht