Al meer dan 30 jaar ervaring

Bij Helderr werken wij al meer dan 30 jaar alleen maar met glas. U mag dan ook rustig zeggen dat wij echte glasspecialisten zijn. In tegenstelling tot andere glasmeubel leveranciers, is Helderr een van de weinige fabrieken die al haar producten helemaal zelf maakt in haar eigen fabriek in 's-Hertogenbosch. Dit brengt grote voordelen met zich mee.


Allereerst is er een grote hoeveelheid kennis aanwezig bij Helderr, door de jarenlange ervaring en door de uitstekende samenwerking met glasfabrieken als bijvoorbeerbeeld Saint Gobain.


Daarnaast zijn de medewerkers van Helderr, een van de weinigen, die ook uw product op maat kunnen maken.

Oeps, een breuk of beschadiging

Glas is een fragiel materiaal, dat staat voorop. De verpakking van de producten van Helderr is precies aangepast op het product. Echter als het product valt of er komt een zwaar voorwerp op terecht, dan kan er schade ontstaan, zowel bij gehard als ongehard glas. Bij gehard glas kan dit op latere tijdstippen leiden tot complete breuk van het product, door eenvoudige oorzaken als een lichte aanraking, temperatuursverschillen (de thermostaat die ‘s nachts daalt en overdag weer aangaat) of zelfs de straling van de zon.