Trendmagazine Modern Minimal

De producten van Joshh& zijn gebruikt voor de vormgeving van het blad Trendmagazine Modern Minimal. Op de cover is de Lucide Cube tafel met Noorderlicht print van Mary Hessing te zien.

Bij de shopping sectie op pagina 11 staan 2 Joshh& producten, namelijk: Het bijzettafel set van Visser & Meijwaard, boven aan de pagina met het nummer 2. Verder staat de Hexagon tafel, ontworpen door Thomas Eurlings onderaan de pagina. Deze tafel heeft het nummer 13 gekregen.


Het volledige magazine kunt u bekijken door op de onderstaande link te klikken:

Trendmagazine Modern Minimal


20-04-2018

Thomas Eurlings in ArchitectuurNL magazine

​​​​​​​De Creative Direcor van de Joshh& collectie heeft een prachtige plaats gekregen in het Architechtuur NL magazine. Hier wordt verteld waar Thomas zich de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden, en de oorspong van zijn ontwerpen.


Bekijk hier het volledige artikel:

Artikel Thomas Eurlings Architectuur NL magazine

14-03-2018

Joshh& Interior Business​

​Ook bij de redactie van Interior Business daily is het nieuwe label van Helderr niet onopgemerkt gebleven. In dit artikel staat de productinformatie, achtergrond informatie van bijna alle Joshh& producten. Een leuk artikel om meer te weten te komen over het nieuwe label van Helderr.


Bekijk hier het volledige artikel:

Nieuw label van Helderr Interior Business


​​​​​​​

22-09-2017

Helderr in de media

In het 6e nummer van WOTH (Wonderful Things Magazine), het design tijdschrift, staan de prachtige Lucide Cubes van Mary Hessing. De kleuren spatten van de bladzijde af!

​​​​​​​

Nieuw Nederlands Glas bij Eigen Huis & Interieur

De Looptafel van Joshh & Roderick Vos, is gespot in de Eigen Huis & Interieur van september 2018.