Over ons

Helderr is een merk van ZVI BV. Het eerste glazen product van ZVI was een CD rek met staven. Het ontwerp van dit welbekende glazen CD rek was van ZVI. ZVI is opgericht in 1972.


De collectie is uitgebreid, van enkel CD rekken, naar tafels, TV meubels, verlichting, accessoires en vitrines. Naast helder glas wordt er ook volop gewerkt met gekleurd glas en prints op glas.


Doordat alle productie in Nederland plaats vindt, kunnen ook alle producten op maat gemaakt worden. Ook een geheel eigen ontwerp van glas is mogelijk. Fijn voor u als consument, maar ook ideaal voor uw project.


Helderr heeft een showroom bij haar fabriek in Heesch. Deze is op afspraak te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 9-16 uur. (Een afspraak maken kan via de dealer, per email op info@helderr.com of telefonisch op 0412-452122). U kunt niet rechtstreeks kopen bij ons. Daarvoor verwijzen wij u graag door naar onze verkooppunten. Deze kunt u vinden bovenaan deze bladzijde.


Naast de showroom in onze fabriek, is Helderr ook te vinden in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze showroom is wekelijks op maandag van 10-17 uur te bezoeken, met uitzondering van de vakbeursdagen.